Om Sydafrika

DE HOOP

Jeg har tidligere skrevet om De Hoop Nature Reserve. Og det er ikke uden grund. Det er en af mine absolutte favoritter, og jeg kan blive ved med at komme her og glæde mig til jeg skal tilbage igen. Her er så lækkert at vandre rundt mellem fugle og dyr, her er godt at bo, og her er god mad. Hvad mere kan jeg ønske mig? Læs med her.

KOGELBERG OG CAPE AGULHAS

Det allersydligste af Afrika. Kontrasten til Kap det gode Håb er stort. Læs med her.

SILVERMINE

Et spændende sted, som ikke ret mange har opdaget endnu. Her er fredfyldt, fantastiske udsigter mod både Atlanterhavet og det Indiske Ocean og masser af sjældne protea og fynbos.

CAPE TOWNS HISTORIE

Cape Town har en rigtig spændende historie, hvor byen har været besøgt af mange forskellige folkeslag.

KAP DET GODE HÅB

Læs om historien og naturen ved Kap det gode Håb

VALGET I SYDAFRIKA – MAJ 2019

Den 8. maj er der valg i Sydafrika. Lykkes det ANC at bevare de flertallet, eller skal de til at samarbejde med andre? Kap det gode Håb

VEJEN TIL FRIHED

Sidste afsnit om Nelson Mandela i denne omgang. Hvordan fik Mandela gang i samtalerne med den siddende regering?

ROBBEN ISLAND

Nu kommer det næste afsnit om Nelson Mandela. Denne gang om tiden på Robben Island, hvor han tilbragte i alt 17 år.

MANDELA – LIVET FØR ROBBEN ISLAND

Her kommer 3. afsnit om Nelson Mandela. Han er blevet en af de ledende figurer indenfor ANC. Hans liv består af retssager mod regeringen og til sidst må han gå under jorden.

MANDELA – TIDEN I JOHANNESBURG

Læs med her i 2. kapitel om Nelson Mandela, hvor han melder sig ind i ANC og så småt bliver formet som frihedskæmper.

MANDELAS BARNDOM

Her kommer første kapitel i serien om Nelson Mandela. Vi starter ud med hans barndom ude på landet i Eastern Cape. Læs hvordan han blev den første i sin familie, som kom i skole. Mandela med ANC hilsen

CAPE TOWN

Cape Town er en af verdens allerbedst beliggende byer. Et sted, hvor du både kan være i centrum og midt i naturen på samme tid. Læs mere om, hvad der er at se i Cape Town i dette nyhedsbrev.

PORT ELIZABETH

Her starter Garden Route. Port Elizabeth er en dejlig by, som ligger ud til havet med skøn sandstrand. Den ligger rigtig godt som start eller slut på en tur langs Garden Route.