fbpx

Hiking Viking

Hiking Viking er firmaet bag hjemmesiden aktivferiesydafrika.dk. Det har specialiseret sig i planlægning af rejser til Sydafrika. Det er især aktive ferier, som er i højsædet, dvs. vandring, løb og open water svømning.

De fleste ture er dog uden konkurrence, så kig under “Ture med rejseleder”, her er der friluftsliv for fuld skrue. Vandring i smuk og meget varieret natur er hovedingrediensen, men der kan være indslag af fx. open water svømning eller en kanotur.

Vil du hellere afsted på egen hånd, så kan jeg også hjælpe med planlægningen din tur. Kig under Kør Selv” for inspiration.

HVEM ER LENE?

Jeg hedder Lene Dyrbak Holst-Christensen, det er mig, som har stiftet Hiking Viking. Jeg har boet, læst, arbejdet og rejst i Sydafrika. Og jeg synes, det er et fantastisk land at rejse i, især hvis man godt kan lide at komme ud i naturen og holde aktiv ferie. Jeg har boet i Pietermaritzburg for foden af Drakensberg, og jeg har – siden jeg boede der – altid tænkt, at flere mennesker skulle opleve så fantastisk natur. Det er muligt nu. Jeg glæder mig dagligt over, at jeg giver mine kunder nogle fantastiske ture med gode oplevelser.

Jeg lægger vægt på at vise de dele af Sydafrika, som jeg selv synes er værd at besøge. Det er ikke altid dér, hvor de fleste danskere tager hen. Egentligt er jeg uddannet civil-ingeniør indenfor vand og miljø, og jeg er en rigtig nørd, når det kommer til planlægning. Det bruger jeg også i Hiking Viking, og jeg sætter en ære i, at turene er veltilrettelagt.