fbpx

Rejser til Sydafrika med Dansk rejseleder

Rejser til Sydafrika med dansk rejseleder giver tryghed i et suverænt smukt land, som kan virke utrygt at rejse i på egen hånd. Hører du til dem, som gerne vil rejse til Sydafrika, men ikke har lyst til at stå for planlægningen selv? Vil du gerne have trygheden ved at være en del af en lille gruppe? Og vil du gerne rejse med en dansk rejseleder?

På en rejse til Sydafrika med dansk rejseleder - Udsigten fra Tablemountain i Cape Town

Jeg laver rejser til Sydafrika af ca. 15 – 17 dages varighed, hvor enten jeg selv eller en af mine samarbejdspartnere er med som dansk rejseleder. Vi er en gruppe på ca. 7 mennesker, så vi har mulighed for at overnatte på de små hyggelige steder. Det er rejser med fokus på naturen, som er så fantastisk i Sydafrika, men også kultur, historie og apartheid er noget vi bruger tid på.

Der er rejser til Sydafrika med blandede aktiviteter, det kan fx. være vandring, cykling, og vinsmagning. Alt er på et hyggeligt niveau.

Vi ser de traditionelle turistattraktioner som fx. Kap det gode Håb og Tablemountain, men vi bruger lidt mere tid i området, fordi jeg som regel tager mine gæster med på en vandretur i området. Vi kommer lige en tand væk fra de meget turistede områder og ser hvor smukt – og fredeligt – der er – bare et lille stykke væk fra de store hotspots, som alle turister skal se.

Der er rejser med et tema, fx. Nelson Mandela, hvor der er fokus på hans liv og hans betydning for Sydafrika, og hvor vi besøger mange af de steder, som er relateret til ham. Der er også ture, hvor vi besøger Cape Town og Gardenroute og andre ture, hvor vi bruger meget tid i naturen, fx. ved at tage til Drakensberg.

Kap det gode Håb og Diaz´Beach

HVAD ER INKLUDERET PÅ REJSER TIL SYDAFRIKA MED DANSK REJSELEDER

Rejserne inkluderer al transport, stort set alle måltider i Sydafrika, guider, indgange til nationalparker mv. Det eneste du selv skal tænke på er at pakke kufferten og sørge for lidt lommepenge, hvis du skal have en øl på terrassen efter dagens oplevelser. Vandreturene er dagsture, så du er tilbage i en god seng, når dagen er gået, og du skal ikke slæbe på tung bagage. Herudover er jeg med som dansk rejseleder.

Jeg vægter sikkerheden meget højt, og vi overnatter kun på sikre overnatningssteder, og vi bruger meget tid i nationalparker. Vi kommer ikke ind i områder med høj kriminalitet. 2 – 3 uger før afrejse holder jeg et infomøde om turen, hvor vi gennemgår hvad der skal ske på turen. Vi får lige hilst på hinanden, så vi véd, hvem vi skal mødes med i lufthavnen. På selve turen bruger vi kompetente sydafrikanske guider, som jeg har brugt mange gange før.

De kender til de lokale forhold og kan fortælle om de særlige forhold i netop deres lokalområde. Jeg – og/eller en anden dansktalende rejseleder er med på samtlige udflugter og oversætter gerne, hvis det kniber med at forstå engelsk.

KOMMENDE REJSER TIL SYDAFRIKA MED DANSK REJSELEDER

Læs med her og se, hvad der i øjeblikket er af rejser til Sydafrika med dansk rejseleder. Alle mine ture går til malaria-frie områder. Du er også velkommen til at foreslå en tur, du godt kan tænke dig. Hvis du kan samle en gruppe på min. 4 personer tager vi afsted.

CAPE

20. februar – 7. marts 2024

MAX 6 DELTAGERE

Lukket for tilmelding

Denne tur er for dig, som er til aktiv ferie. Du vil vandre, du vil gerne tage en enkelt dag på mountain bike, men du kan også lide at kende lidt til Sydafrikas historie – både historien langt tilbage, men også om Nelson Mandela og apartheid-tiden. Vi skal vandre både langs de bedste steder i Cape, fx. Kap det gode Håb og i Vinlandet.

Samtidig vil der være historiske indslag, hvor vi kigger på de steder i denne del af landet, som havde betydning for Nelson Mandela. Det vil især være en tur til Robben Island, hvor han sad fænglset, og det vil være rådhuset i Cape Town, hvor han holdt tale dagen efter han blev løsladt. Der er en del kuperet terræn – både i Vinlandet og ved Kap det gode Håb, så du skal være i god vandreform hjemmefra.

VANDRE VED VANDFALD

3. – 18. november 2024

MAX 6 DELTAGERE

NYHED

En tur, hvor der er puttet virkelig meget vandring ind de allerflotteste steder. Vi besøger 2 steder i Drakensberg, hvor naturen tager sig ud fra den bedste side. Og vi vandrer ved Wild Coast, hvor kysten varierer mellem sandstrand og store klippestykker – og smukke vandfald. LÆS MERE HER

CAPE OG KAROO

AFVENT NY DATO

22. januar – 6. februar 2023

MAX 6 DELTAGERE

En tur for dig, som elsker at vandre i de skønne områder omkring Kap det Gode Håb, Table Mountain og Vinlandet, og som elsker at opleve det tørre område i midten af Sydafrika. Hvis du samtidig interesserer dig lidt for Sydafrikas historie, så er det denne tur, du skal på. LÆS MERE HER

Lions Hill set fra Table Mountain
Lions Hill set fra Table Mountain

MANDELA OG CAPE

Denne tur er for dig, som vil vandre, men som også godt kan lide at kende lidt til Sydafrikas historie – både historien langt tilbage, men også om Nelson Mandela og apartheid-tiden. Vi skal vandre både langs de bedste steder i Cape, fx. Kap det gode Håb og i Vinlandet.

Samtidig vil der være historiske indslag, hvor vi kigger på de steder i denne del af landet, som havde betydning for Nelson Mandela. Det vil især være en tur til Robben Island, hvor han sad fænglset, og det vil være rådhuset i Cape Town, hvor han holdt tale dagen efter han blev løsladt. Der er en del kuperet terræn – både i Vinlandet og ved Kap det gode Håb, så du skal være i god vandreform hjemmefra. Læs mere her om turen “Mandela og Cape”

Sig til, hvis du er interesseret, hvis I er minimum 4, som vil med, så kommer den på programmet.

GARDENROUTE OG CAPE TOWN MED DANSK REJSELEDER

Denne tur hører også til blandt mine klassiske ture. Gardenroute er altid god at vandre i, og der er masser af smukke omgivelser. Højdepunkterne er Kap det gode Håb, Cape Town, Vinlandet og Natures Valley. Meget varieret tur med god tid de vigtige steder. Du skal kunne vandre, men de værste stigninger er pillet ud af denne tur. Læs mere her om turen “Garden Route – Februar 2020”

Sig til, hvis du er interesseret, så kommer den måske på programmet.

HUSK, at jeg planter træer i Afrika svarende til den CO2-mængde, som svarer til din flybillet. Læs mere her.

Interesserer du dig for byudvikling, og samarbejdsprojekter mellem Danmark og Sydafrika, så læs denne spændende artikel fra Globalnyt.

Har du mod på at rejse på egen hånd, så læs om “Kør Selv i Sydafrika”